۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۴۴

استاندار گلستان خبرداد:

افتتاح پروژه های دهه فجر گلستان با ۶۸۶ میلیارد تومان اعتبار

افتتاح پروژه های دهه فجر گلستان با ۶۸۶ میلیارد تومان اعتبار

گرگان- استاندار گلستان گفت: در ایام دهه فجر هزار و ۸۰۱ پروژه با اعتبار ۶۸۶ میلیارد تومان در استان گلستان افتتاح می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین نشست خبری استاندار گلستان پس از ۱۰۰ روز حضور در گلستان در حالی صبح چهارشنبه برگزار شد که سیدمناف هاشمی قرار بود راجع به پروژه های افتتاحی و کلنگ زنی استان در دهه فجر هم اطلاع رسانی کند.

سیدمناف هاشمی تلاش کرد در ۳۵ دقیقه نخست این نشست خبری برنامه های مهم و محوری استان و پیگیری های انجام شده برای حل مشکلات و معضلات استان را ارائه کند و سپس به سوالات و ابهامات موجود از سوی اصحاب رسانه پاسخگو باشد.

استاندار گلستان ضمن تبریک سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی قول داد نشست با اصحاب رسانه برای پاسخگویی به مطالبات و برنانه های پیشرو هر یکماه یکبار برگزار شود.

سیدمناف هاشمی ابتدا به پروژه های افتتاحی و کلنگ زنی دهه فجر اشاره و اظهار کرد: در این ایام هزار و ۸۰۱ پروژه با اعتبار ۶۸۶ میلیارد تومان افتتاح می شود که ۳۶۵ میلیارد تومان آن عمرانی و ۲۳۹ میلیارد تومان آن اقتصادی و سرمایه گذاری است.

استاندار گلستان با بیان اینکه ۲۶۴ میلیارد تومان از پروژه ها در این ایام کلنگ زنی می شود، گفت: هدف گذاری کرده ایم تا ۲۶۴ میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان را تا پایان سال به هزار میلیارد تومان برسانیم.

موانعی سر راه توسعه استان بود

هاشمی با بیان اینکه موانعی بر سر راه توسعه استان بود، ادامه داد: در سه ماه گذشته تلاش کردیم موانع و مشکلات را حل کنیم و به اعتقاد بنده هم اکنون برخی موانع از جمله مشکلات فراروی تلخ کابین، پروژه آرمان طبیعت و ... حل شده است.

وی به پروژه های مهم دهه فجر هم اشاره و اضافه کرد: کلنگ زنی بذر عیدریبی گنبد با ۴۰ درصد سرمایه گذاری خارجی با ۱۸۴ میلیارد تومان، پروژه زنجیره تولید مرغ تخم گذار با ۶۵ میلیارد تومان و تولید مرغ اجداد با ۸۰ میلیارد تومان در دهه فجر کلنگ زنی می شود.

استاندار گلستان با تاکید بر اینکه در ماه های اخیر تلاش کردیم موانع سرمایه گذاری بخش خصوصی را حل کنیم، تصریح کرد: در حوزه اشتغال، کارآفرینی و سرمایه گذاری نگاه به تسهیلات است و تلاش داریم بالاترین جذب در این حوزه را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در هشت ماهه نخست امسال در حوزه تسهیلات رونق تولید ۳۹ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده بود و هم اکنون این رقم به ۱۷۳ میلیارد تومان رسیده است از رشد حدود ۵۰۰ درصدی این بخش خبر داد.

هاشمی با بیان اینکه تاکنون ۵۰۵ میلیارد تومان تسهیلات مستقیم، نوسازی و رونق تولید در گلستان پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: در حوزه تسهیلات تعهد استان در سال جاری ۷۶۰ میلیارد تومان بود که تاکنون حدود ۷۶ درصد آن محقق شده است.

اعتبار هزار میلیارد تومانی در حوزه روستایی

وی همچنین از اعتبار هزار میلیارد تومانی در حوزه روستایی استان خبر داد و بیان کرد: گلستان حدود یک هزار و ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار تسهیلاتی دارد و تزریق این اعتبارات باعث انگیزه بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در استان شده است.

وی به موضوع اشتغال و رفع بیکاری در استان هم اشاره کرد و گفت: تا ۲۵ مهرماه چهار هزار و ۶۰۰ اشتغال در گلستان در سامانه رصد ثبت شده بود که این عدد حدود ۶ تا هفت هزار شغل بود که بخشی از آن ها در سامانه ثبت نشده بود.

هاشمی با بیان اینکه تاکنون ۱۷ هزار و ۶۰۰ شغل در گلستان ایجاد شده و در سامانه رصد به ثبت رسیده است، یادآور شد: هرچند بعضی از دستگاه ها به تعهداتشان در حوزه اشتغال نرسیده اند اما جهش خوبی در حوزه ایجاد اشتغال در سه ماهه گذشته شاهد بوده ایم.

وی با بیان اینکه ممکن است حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد اشتغال ایجاد شده پایدار نباشد و این امر کاملا طبیعی است، به موضوع بودجه استان هم اشاره کرد و افزود: اعتبار گلستان در سال‌جاری ۸۳۸ میلیارد تومان بوده که در بخش جاری حدود ۸۰ درصد و در بخش تملک دارایی و سرمایه ای حدود ۳۵ درصد تخصیص یافته است.

وی با یادآوری اینکه اعتبارات تملک در لایحه بودجه سال ۹۷ حدود ۳۵ درصد کاهش یافته، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم با حدود ۵۰ مکاتبه و حدود ۲۰ ملاقات با مسئولان کشوری و نمایندگان مردم در مجلس و ... این کاهش ۳۵ درصدی را به ۲۰ درصد برسانیم.

هاشمی از آزادراه بندرگز به مشهد، راه اهن گرگان - مشهد، بندر خشک و منطقه آزاد اینچه برون از مهم ترین پروژه های استان نام برد و گفت: هم اکنون بعضی از موانع پروژه های مهم استان مانند تله کابین، پروژه گردشگری بندرگز، پروزه عمانی ها و مفیدی ها رفع شده و تلاش داریم مابقی مشکلات را هم حل کنیم.

ابلاغ اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی سکونتگاه های غیررسمی

استاندار گلستان همچنین از ابلاغ اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی برای شکونتگاه های غیررسیمی استان خبر داد و افزود: گلستان در حوزه طلاق، اعتیاد، سرانه درآمد، تولید ناخالص و بیکاری جزو استان های با وضعیت متوسط و پایین است و تلاش می کنیم این وضعیت را تغییر دهیم.

هاشمی در پایان از تدوین برنامه های محوری استان برای چهار سال آینده بر اساس سند چشم انداز و برنامه های ابلاغی در هشت محور خبر داد و تاکید کرد: در این سند راهبردها و برنامه های اجرایی به صورت پروژه ای و دقیق مشخص می شود.

کد مطلب 4215287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha